Tibble 3 och 4

Köping Se på karta

10 000 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
93 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
21 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
103 000 kr/år
Antal besök
9 742
Dagar på Hemnet
10

Välkomna till denna idylliska gård som ni finner strax utanför Köping. Ett lantligt läge med närhet till både natur och centrum samt endast 5 minuters bilfärd från E18.

Denna familjära hästgård erbjuder två bostadshus i otroligt gott skick och andra faciliteter som stort stall om 634 kvm, ett mindre nybyggt stall från 2020, nyare påkostat ridhus, fin paddock samt flertalet uthus i form av garage, gästhus etc.
Totalt finns det 25 stallboxar fördelat på tre olika stall och flertalet hagar i olika storlekar samt fantastiska ridmöjligheter i skogsmiljö. På gården finns stor potential för olika verksamheter, bland annat inackorderingsverksamhet och travverksamhet. Som att detta inte vore tillräckligt ligger Korslöt golfbana bara ett stenkast ifrån gården.

Vi önskar er varmt välkomna till Tibble 3 och 4 som erbjuder något utöver det vanliga. Drömmen om den perfekta häsgården kan nu gå i uppfyllelse.

Övrigt
Fastigheten är under avstyckning då betesmark om 6 ha har styckats av men förrättningen hos Lantmäteriet är inte fastställd. Total arean på fastigheten efter avstyckningen är 21 ha innehållande både skogsmark, betesmark etc. Taxeringsvärdet i annonsen är därav inte korrekt på grund av att 6 ha betesmark kommer skiljas av från denna fastighet.

Under sensommar 2020 kommer solceller att installeras på stallet vilket kommer minska uppvärmningskostnaderna med 36.000 kwh på hela gården.

Energideklaration kommer att upprättas. Bostadshus är BESIKTIGAT!

Välkomna att kontakta mäklaren vid intresse eller frågor.

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling

Visningstider

  • 17
    aug
    Mån 17 aug kl. 12:00–13:00
    Anmälan Krävs! Varmt välkomna till Tibble!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.