Atlingbo Isums 206

Mellersta Gotland, Gotlands kommun Se på karta

4 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1850
Antal besök
8 126
Dagar på Hemnet
11

Varmt välkommen till Isums i Atlingbo, denna underbara hästgårdsidyll ligger i lantlig miljö på bekvämt pendelavstånd från Visby och här finns alla förutsättningar att kombinera hästintresse med boende och odling för självhushåll.

Det vackra kalkstenshuset ligger i en pedantskött och staketomgärdad trädgård med frukträd, planteringar, uteplats med badtunna, lekställning och lekstuga. Husets bottenvåning bjuder på rejält kök med bra förvaring, öppet mot spatiöst vardagsrum med fint trägolv och mindre kontor eller lekrum. Bottenplanet har vidare en farstu med gästtoalett, sovrum samt stort matrum. Från den främre hallen nås övervåningen. Övervåningen har möblerbar hall med utgång till balkong, två stora sovrum samt rymligt och fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Huset har kvar attribut som djupa panelbeklädda fönsternischer med speglar, vackra trägolv och dörrar med speglar vilket ger en trivsam sekelskiftesatmosfär till huset.

Den stora ladugården är i gott skick och inrymmer verkstad, halmlada, hönshus, stalldel med fyra boxar och sadelkammare. Ladugården är ihopbyggd med magasinet och här finns ett praktiskt skärmtak för bilar och andra fordon. Magasinsbyggnad med praktisk förvaring i flera plan.

Fina hagar för djur omgärdar samt åker för foderodling omgärdar den fina gårdsbilden. Visbys centrala delar nås på ca 20 min och till Roma med skolor och handel tar det dryga 10 min med bil. Länsväg 142 har dessutom goda bussförbindelser med Visby.

Bostadsbyggnaden är överlåtelsebesiktad och protokoll finns att ladda ned under Dokument på hemsidan.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Kontakta mäklaren

Niklas Harlevi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
Mäklare Niklas Harlevi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
0739-823 824