Duveskog 664

Röstånga, Svalövs kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
3,4 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
8 840 kr/år
Antal besök
3 368
Dagar på Hemnet
16

Nu har ni chansen att förvärva denna hästgård med stor potential, närmare bestämt på Duveskog 664!

Nu finns chansen att förvärva denna gård på lugnt och ostört läge som ger en lantlig charm med en mark på 3,4 hektar som är lämpad för djurhållning såsom hästar, får, kor och höns.

1,5 plans hus där första våningen är fördelad på en rymlig hall, badrum som är utrustad med dusch, två väldisponerade sovrum, kök samt vardagsrum. Andra våningen finner man det tredje sovrummet och ett allrum som är fullt möblerbart med kamin. Gården erbjuder även en lada som idag är inredd med tre boxar men med möjlighet till totalt fem.

Förverkliga er gårdsdröm och sätt er egna prägel, ett läge som måste upplevas på plats med naturen som granne!

Röstånga ligger mycket naturskönt med Söderåsens Nationalpark alldeles in på knuten samt flera naturreservat i närheten. I Röstånga finns stora möjligheter till skiftande upplevelser i form av vandring, cykling, ridning med mera. Sommartid finns det även ett friluftsbad vid campingen. I Röstånga finns ICA Nära, pizzeria och café.

Röstångas skola, Midgård, är en modern skola. Barnen undervisas i årskurs 1-6. När sedan högstadiet tar vid, åker barnen buss till Svalöv. På Midgård finns också ortens bibliotek.
Det finns dagliga bussförbindelser till och från Röstånga till Svalöv, Klippan och Stehag. I Stehag går sedan pågatåg vidare till Eslöv-Malmö.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas