Vinköl Store skattegården 4

Skara Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
75 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
10 ha
Byggår
1854

Varmt välkommen till Vinköl Store Skattegården och denna vackert belägna hästgård om ca 10 ha. Vi finner här ett gediget och charmfullt boningshus, ursprungligen uppfört 1854, om 5 rum och kök. På fastigheten finns också bra stallbyggnad byggd i vinkel, uteboxar, uthus och foderlada. Lösdrifter och 2 ligghallar.

Boningshuset erbjuder trivsamma umgängesytor och här finns många gamla vackra detaljer bevarade. På entréplanet finns trivsamt äldre lantkök, matrum, vardagsrum, allrum och sovrum. Ovanvåning med renoverat badrum och ett stort rum med möjlighet att dela av. Fiberanslutet.
Välplanerat stall med goda skötselytor och foderutrymmen, dessutom finns uteboxar och lösdrifter. Totalt finner vi här 8 boxar. I anslutning till stallet finns rast- och beteshagar.Ridhus finns alldeles i närheten, ca 800 m ifrån gården.

Fastigheten har en trevlig arrondering och är naturskönt belägen omgärdad av jordbrukslandskap. Enskild och nygrusad framfartsväg 300 m. Till Skara med ett brett serviceutbud är det drygt 1 mil.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning och för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara