Janstorp 23

Skurup, Skurup Karta & restider

4 300 000 kr
Gård/SkogGård/Skog

Välkomna till denna fantastiska hästgård på den Skånska slätten. 213 kvm boarea i toppklass samt stall med plats till två boxar, loge och 1,5 ha betesmark finnes på fastigheten. En dröm för hästälskaren!

Bostaden består av en äldre, renoverad del och en helt ny tillbyggd del i högsta möjliga klass. Den tillbyggda delen består av ett stort vardags-/sällskapsrum i ljusa färger med ett underbart och lättskött stengolv, spotlights i taket samt kamin och en vacker trappa som leder till resterande delar av huset. Rummet har stora vita fönster med spröjsar samt utgång till trädäcket som ligger runt halva huset. Mysigt, ljust och praktiskt i toppklass!

Entrén i den äldre delen är byggd i öppen planlösning med allrum och vardagsrum, kök med matplats, och har ett vackert stengolv. Resterande delar av huset har trägolv i bra skick, och hela huset är ljust med stora fönster med spröjsar. I vardagsrummet finner vi en till eldstad samt utgång till trädgården och trädäcket, där finns även en fondvägg i tegel som inger en härlig känsla. Allrummet har man enkelt avgränsat till ett fristående rum vilket är och är ljust och fräscht. På nedanvåningen finner vi även en toalett med tvättställ.

Köket är stilrent, praktiskt och modernt med härliga köksluckor samt utgång till trädgården.

Går vi upp för trappan i entrén kommer vi upp i ett ljust och vackert allrum/kontor med stora fönster, arbetsbänk och en bedårande utsikt över den skånska slätten! Vidare från allrummet kommer vi till ett sovrum i samma anda till vänster, ett badrum och en "walk in closet". Till höger finner vi det stora sovrummet med eget badrum och "walk in closet". Badrummet är riktigt stort, fräscht och toppmodernt med en stor dusch samt en egen balkong för den som vill svalka sig. Måste ses och upplevas!

Utanför huset finner vi en uppfart med plats för ca 4 bilar, en stor insynsskyddad och mysig trädgård på baksidan, ett stall, en loge samt hagar och en nyrenoverad paddock var det endast behövs ett ytskikt. I stallet finns det utrymme för två ganska stora boxar och en uppvärmd sadelkammare. Logen och stallet tillsammans ligger på ca 180 kvm och har många förvaringsmöjligheter till höbalar och dylikt. Hagarna är ca 1,5 ha och ligger på en härlig kulle. Detta är verkligen en lantlig idyll i toppklass som måste ses och upplevas. En sann dröm för dig som uppskattar lugn och ro, harmoni men ändå vill ha det nära till kommunikation och stad. Ett perfekt läge och oändliga möjligheter för hobbyverksamhet inom ridsport. Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Boarea
213 m²
Tomtarea
1,8 ha tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
31 094 kr/år
Byggår
1951
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Skurup

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Janstorp 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 300 000 kr
Driftkostnad
31 094 kr/år

Statistik

17 621
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 103 dagar sedan, den 8 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips