Bodavägen 28

Stora Vika, Nynäshamn, Nynäshamn Karta & restider

6 500 000 kr
Gård/SkogGård/Skog

Välkommen till en mycket trevlig hästgård om 2,5 hektar som ligger högt belägen med vacker utsikt över omgivningar. Läcker stilren enplansvilla samt stall i nyskick. Tillfälle att förvärva denna hästgård där allt är fräscht och i ordning. Det är bara att ta med sig familjen och hästarna och flytta in.

En otroligt luftig Fiskarhedenvilla om 139kvm byggt 2007 med 5 meter i takhöjd och stora härliga fönsterpartier ger rikligt ljusinsläpp. En fantastisk altan delvis under tak med utsikt över nejden, stall och hagar. Spatiös planlösning med öppna ytor. Skön komfortabel vattenburen golvvärme i hela huset. Det är en modern planlösning med härligt ljusinsläpp. Öppet mellan kök, matrum och vardagsrum där ljus och rymd står i fokus. Stilrent kök med granitbänkar och stort luftigt badrum. Här trivs man på direkten med stora härliga fönster med praktiska installerade lamellgardiner, braskamin, och ca 5 meter i takhöjd.

Det finns en härlig trädäckad altan på ca 80 kvm i bästa solläge. Här finns plats för grillning, solning samt en trevlig del under tak där man kan vara ute även om vädret inte är det bästa. Framför huset finns en stor lekvänlig gräsmatta med både förråd och ca 20 kvm åretrunt bonat gästhus även för uthyrning.

Stall om 80kvm med 3-4 boxar, spolspilta och fin isolerad sadelkammare. Ridbana med belysning och 5 fina hagar.

Stallet med sina 3 hästboxar är också byggt 2007. Det finns 2 boxar på ca 9 kvm vardera med i spolkopp i varje och 1 fölbox på ca 15 kvm med 2 spolkoppar. Fölboxen går med lätthet att göra om till 2 boxar (offert finns). I stallet finns även en spolspilta med varmvatten och en fin isolerad och välutrustad sadelkammare med nytt låssystem, nytt modernt kök, nya förvaringsskåp, ny varmvattenberedare och ny tvättmaskin på 8 kg. För bra luft i stallet finns en nyinstallerad mekanisk frånluftsventilation.

Utvändigt så finns en belyst ridbana på ca 40 x 20 meter med 4 strålkastare och lite hunder material. Det finns 5 hagar totalt varav 2 beteshagar, 2 vinterhagar och en mindre beteshage som kan användas som sjukhage. En av hagarna är utrustad med automatisk foderöppnare som går på timer, för utfodring när ingen är hemma.

Det finns också fina ridvägar i området. Både grusvägar och stigar i skogen samt ett vackert kalkbrott som man kan rida runt. Det är även skrittavstånd till ridhus. Det finns även intäkter på gården i form av uthyrning av boxar.

Trots det lantliga läget är det ganska centralt att bo här. Det tar bara ca 10 min att promenera till busshållplatsen, 15 min till förskola och skola (4 min med bilen) och 20 min att gå till badplats med strand. Nära till hav och kalkbrott där man kan bada. Vandringsled till bäverdammar och ridvägar rakt ut i skogen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
139 m²
Tomtarea
2,5 ha tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
32 000 kr/år
Byggår
2007
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bodavägen 28 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 500 000 kr
Driftkostnad
32 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

13 808
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 59 dagar sedan, den 19 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Guider & Tips