Degerbyn Rönningen 1

Värmskog, Grums kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
18 ha
Byggår
1990
Driftkostnad
85 233 kr/år

Välkommen till Degerbyn Rönningen 1 och denna fantastiska gård om ca 17,66 hektar. Marken fördelar sig på 2 ha bete, 1 ha impediment, 14 ha skog och 1 ha övrig mark enligt fastighetsregistret. Det natursköna läget samt de öppna omgivningarna gör detta till ett ljuvlig plats för både permanent- och fritidsboende. Här ges en lantlig känsla med skogsmark som omringar gårdsplanen vilket ger en tyst och lugn tillvaro. Här finns stora möjligheter för dig som intresseras av jakt, maskiner, natur och odling. Här finns även plats för den djurintresserade som kan forma gården till exempelvis hästgård.

Prydligt placerat på en höjd finns ett 1,5-plans bostadshus om 160 kvadratmeter boyta + 22 biyta om fem rum och kök samt en tillbyggd relaxavdelning. Här finns pool med elektriskt poolskydd, bastu, duschrum och stora skjutpartier med utgång till baksidans altan! Från entréhallen når du ett kombinerat duschrum/tvättstuga som har goda dusch- och tvättmöjligheter. I anslutning finns även pannrum och kallförråd som har två portar mot baksidan. Vidare finns ett välbyggt, fristående dubbelgarage och en gedigen stensatt uppfart. Bostadshuset har en Nibe bergvärmepump från 2017, solpaneler och två luft- /luftvärmepumpar.

Här finns ett flertal välplacerade ekonomibyggnader i form av gästhus med eget duschrum, sovrum och allrum. Hundhus inklusive en inhägnad hundgård som kan göras om till extra gästhus. Vidare finns ett trippelgarage med god takhöjd och två uppvärmda kontor. Här ryms tre-fyra bilar. I anslutning till verkstaden finns även en carport som rymmer allt från bilar till större fordon så som husbil eller traktor. Ladugårdsbyggnad som i dagsläget fungerar som vedförvaring samt verkstad. I anslutning finns vedskjul med en automatisk vedmaskin som klyver och transporterar virke.

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul för dödsbos räkning. Boningshuset är besiktigat!

Varmt Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Kontakta mäklaren

Anton Rönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
Mäklare Anton Rönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
070-713 53 10