Klippanvägen 276

Ängelholm, Ängelholms kommun Se på karta

5 800 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1990

För den som vill uppfylla drömmen om en egen hästgård så kanske detta är tillfället ni väntat på. Här får man en liten hästgård i lagom format och ett praktiskt boende i ett plan. Det är svårt att hitta en gård med sådan närhet till staden, här kan man leva livet på landet och samtidigt ha väldigt nära till allt. Det är endast några minuter in till Ängelholm och det finns gång-/och cykelväg som leder in till centrum, samtidigt så kan man rida direkt från gården längs små lugna grusvägar ner mot Rönne å som ringlar förbi en bit bort. Fastigheten har även stor potential för egen verksamhet, kanske kombinerat med boende.

Den kringbyggda gården har ett boningshus som uppfördes av nuvarande ägare 1990, utöver detta så finns två rejäla sidobyggnader med bl.a. verkstad, stall och garage, samt en stor öppen carport. Innergården blir lugn och skyddad och man tänker väldigt lite på världen utanför. Boningshuset som är i ett plan är verkligen rymligt och har en halvöppen planlösning. Det finns fyra stora bra sovrum och fina sociala ytor. I det centrala allrummet med matplats finns en murad kakelugn samt utgång till inglasat uterum i väster. Ny vedpanna med ackumulatortankar som ger billig uppvärmning för den som har tillgång till ved.

Det finns två olika stalldelar, en äldre med lite lägre i tak och tre boxar, och en inredd del i lada med god takhöjd och ytterligare tre boxar. I anslutning till boxarna i ladan finns även sadelkammare och ett extra inrett rum. Två klara hästhagar på ca 2 ha där det runt den ena finns anlagt en enkel ridbana.

Ett perfekt läge för de som vill bo lite mer lantligt men samtidigt ha väldigt nära till det mesta. Ängelholm som stad och kommun erbjuder riktigt hög livskvalité med närhet till såväl havet, stranden, centrum och vacker natur. Ängelholm har en trevlig och levande stadskärna med bra restauranger, mysiga fik och butiker. Högt serviceutbud och goda kommunikationer, de två stora motorvägar E6:an och E4:an nås man snabbt och det går att pendla till Helsingborg på ca 15 minuter. Tågstation och flygplats ligger bara några kilometer bort.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jonas Troedsson

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Jonas Troedsson, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0709-56 16 16