Göbergavägen 13

Gripenberg, Tranås kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
108 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
3,4 ha
Byggår
1912
Energiklass
E
Driftkostnad
41 080 kr/år

Välkommen till Oberga och Göbergavägen 13. Denna nybildade fastighet är för många förknippade med jordgubbar, men nu finns möjligheten till att förvärva denna fastighet och skapa något eget. På 3,4 hektar med både betesmark och odlingsbar mark finns oändliga möjligheter för den som drömmer om självhushåll, möjlighet till djurhållning eller bygga om till hästgård.
Bostadshuset har ett trevligt läge med utsikt över Svartådalen och har tidigare fungerat som personalbostad åt feriearbetare på jorgubbsodlingen. Huset har sedan förvärvet 2009 renoverats med tilläggsisolering, delvis gjuten platta, tak, omdragen el och ny fasad. Invändigt så finns det ett kök och vardagsrum på vardera plan och flertalet sovrum . Här finns möjlighet antingen göra om planlösningen helt så den passar en familj eller varför inte göra om det till två lägenheter.

Ladugården ger många möjligheter. Ett alternativ vore att bygga om till stall och anlägga en paddock och betesmark bakom byggnaden.
De 1,2 hektaren bakom ladugården kan annars fortsätta att brukas och här finns möjlighet till en rejäl odling för den som drömmer om självhushåll eller odlingsverksamhet i mindre skala. Önskar man djurhållning av exempelvis får så finns möjlighet till bete på egen mark men också möjlighet att arrendera ytterligare 1,5hektar betesmark.

Vänligen kontakta mäklare för mer information och visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

David Moberg

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare David Moberg, Svensk Fastighetsförmedling Tranås
+46726669705