Grytan 720

Grytan, Östersund Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
Gård/SkogGård/Skog

Välkommen till denna mindre gård med lantlig charm i modern stil. Här presenteras en rymlig fastighet om ca 2,6 HA med plats för hästar eller barn med spring i benen, avskilt läge men endast 15 minuter från stan. Den vackra bostadsbyggnaden är uppförd 2006 med bl.a. 4 sovrum, stort vardagsrum med öppet upp i nock, lantligt kök och badrum med spakänsla. På fastigheten finns nybyggd gårdsbyggnad från 2009 med gästlägenhet om 1 rum, sovalkov och modernt badrum. I denna gårdsbyggnad finns garage med förråd som kan göras om till stall och sadelkammare. På gårdsbyggnaden finns en gammaldags gällbro som leder er upp till rymligt loft med fantastisk förvaring. En tilltalande tomt med grönytor, träd, grusade körytor och härlig utsikt ner mot Storsjön.

Bostadsbyggnaden är gedigen med en välkomnande entré med vackra dubbeldörrar. Lantligt kök med gasspis från ILVE, skafferi och vedspis. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, här finns en värmande braskamin och nästan 5 meters takhöjd upp mot nock. Stora fönster som ger hela huset ett härligt ljus och via altandörr når ni en vindskyddad altan. På entréplan finns också tvättstuga, ett stort badrum med dusch, separat WC, badkar på lejonfötter och bastu. Huset har sammanlagt 4 sovrum, på övre plan erbjuds ni ett extra vardagsrum, WC-rum och två klädkammare. Uppvärmning via energieffektiv jordvärme som även servar lägenheten.

Gårdsbyggnadens moderna lägenhet är uthyrningsbar med möjlighet till goda intäkter. Här finns en murad vedeldad bakugn som både kan användas vid tunnbrödsbak eller som pizzaugn vid festligare tillfällen. I samma byggnad finns det praktiska garaget som kan passa perfekt som stall för den hästintresserade. Med uppgång utvändigt via den gammaldags gällbron finns stort loft som erbjuder bra förvaring eller vid midsommar kan användas som festlokal. På den uppväxta tomten finns även en rymlig carport med plats för tre bilar.

Nu när möjligheten äntligen ges, passa på och kom på visning av denna fantastiska fastighet.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
170 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
3 ha tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
2006
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grytan 720 och skaffa lånelöfte nu.

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

783
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 3 dagar sedan, den 17 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Guider & Tips