Martins väg 12

Öresjö, Lilla Edet Se på karta

7 700 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
5,9 ha
Byggår
1990
Driftkostnad
38 900 kr/år

Välkommen till denna fina hästgård om ca 6 hektar, med två boningshus, stor ladugårdsbyggnad med 6 boxplatser, sadelkammare, loge, tre stycken maskinhallar, paddock om ca 20x40 meter samt ett hönshus! Belägen i högt läge med vacker utsikt över Öresjö!

Huvudbyggnaden, i 1½ plan med källare, inrymmer ett entréplan med rymlig entré, från vilken man når altanen i söderläge, stort och rymligt vardagsrum, badrum med bastu, kök med nylagt laminatgolv samt en groventré med tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Övre plan med tre sovrum, helkaklat badrum från 2019 med elgolvvärme samt en möblerbar hall, vilket kan användas som allrum, med utgång till balkong med en fantastisk utsikt över Öresjö. I källarplanet finns pannrummet, med en vedpanna, bra förvaringsutrymmen och en del krypgrund.

Det andra boningshuset är ett torp om ca 60 kvm från ca 1870, med adressen Martins väg 10! Torpet, som har fräschats upp 2020, består av ett entréplan med kök, vardagsrum med utgång till inbyggd veranda och badrum med tvättmaskin. Övre plan med ett sovrum, allrum samt bra förvaringsutrymmen.

Bra pendlingsmöjligheter till Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Munkebo badplats ligger inom gångavstånd från fastigheten.
Varmt välkomna att boka in er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan