Börsta 142

Tuna Alunda, Uppsala Karta & restider

Gård/SkogGård/Skog

I utkanten av byn Tuna i närheten av Alunda ligger Rosendal. Gården har två bostäder, stall med fyra boxplatser och goda pendlingsmöjligheter till Uppsala. På fastigheten finns två bostäder som ger möjlighet till generationsboende. Gården har cirka 2,5 hektar egna beten i anslutning till stallet.

Huvudbyggnaden har ett ljust kök med äldre standard. Ljust och luftigt vardagsrum med kakelugn och vackert trägolv. Nedervåningen inrymmer även ett stort sovrum/allrum, ett mindre sovrum samt ett äldre badrum med WC och badkar. Övervåningen inrymmer nyare badrum med WC, dusch samt plats för tvättmaskin. Badrummet på övervåningen har plastmattor på väggar samt golv. På övervåningen finns tre stora ljusa sovrum. Under hela huset finns källare med pannrum, groventré samt två oinredda rum. Totalt har huvudbyggnaden cirka 150 kvadratmeter boarea och 119 kvadratmeter biarea.

Sidobostaden är cirka 80 kvadratmeter och har en öppen planlösning med stort kök och gemensamt vardagsrum/allrum. Huset erbjuder även ett rymligt sovrum samt två mindre delar på sovloft. Kaklat badrum med duschhörna samt tvättmaskin. Från vardagsrummet är det utgång till det inglasade uterummet med utsikt mot trädgårdsdammen. Bostaden har två eldstäder som tidigare använts men för närvarande är avregistrerade för nyttjande.

Ekonomibyggnaden består av tre delar stall, lada och äldre magasin. Stallet har murade väggar samt träbjälklag. Övriga delen av ekonomibyggnaden har timmerstomme samt träpanel. Hela byggnaden har tegeltak. I stallet finns fyra boxplatser samt foderrum/sadelkammare. Från stallet finns utgång till gjuten gödselplatta med murade stödkanter. Ovanför stallet finns höskulle som är öppen ut mot ladan/magasinet. I ladan finns två spiltor samt vindskydd för hästarna. Övriga delen av ekonomibyggnaden utgörs av äldre spannmålsmagasin.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
150 m²
Biarea
119 m²
Tomtarea
3,2 ha tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1930
Räkna på boendet
Egendomsmäklarna Uppsala

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Börsta 142 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 500 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

9 927
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 21 dagar sedan, den 1 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips