Rude 166

Matfors, Sundsvall Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
6 ha
Byggår
1926
Driftkostnad
40 266 kr/år
Antal besök
5 588
Dagar på Hemnet
14

Välkomna till Rude 166, en charmig mindre hästgård om ca 6 ha endast 20 minuter från Sundsvall stadskärna.

Här får ni ett generöst boningshus om 158 kvm med 4 sovrum med möjlighet att skapa fler, kök med goda arbetsytor och flera umgängesytor både inne och ute. Ett generöst duschrum på entréplan samt WC på övre plan.

I stallet finns gott om plats med 3 boxar samt en större lösdriftsbox/ligghall som hästarna når utifrån men som även den går in i stallet. Här finns uppvärmd sadelkammare, WC samt varmvatten. Gott om plats för foder och stora ytor att ställa upp hästarna vid skötsel. Höskulle med plats för hö. Vidare finns möjligheten till stora hagar för hästarna och på gården finns också en väl tilltagen ridbana. I området finns fina ridvägar att utforska.

Gårdens arrondering är god och boningshus och stall ligger bekvämt beläget. Även vintertid tar ni er enkelt ut på större, välskottade vägar med hästtransport för exempelvis träning och tävling. Men trots närheten till vägar ligger största delen av gården inramad av ängar och skog då marken från boningshus och stall sträcker sig långt inåt, nedåt från vägarna.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri