Kommande

Sjövik 426

Nälden, Krokoms kommun Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Tomtarea
3,3 ha
Byggår
1933
Kommande

Gyllene tillfälle för dig som vill odla eller ha djur på en trevlig mindre gård i den forna kurorten Ytterån, känt för sin hälsokälla, men samtidigt endast 30 min från stadskärnan! Nu erbjuder vi ett härlig gård med stall och ligghall på över 100 m², vedbod, gäststuga på ca 30 m² och över 3 ha mark varav 0,5 ha skog. Denna möjlighet ligger ca 30 min från stadskärnan och ca 50 min från både Åre och Bydalen/Höglekardalen. Huset har en öppen planlösning på nedre planet där köket går i linje med ett större vardagsrum vars burspråk öppnar upp till en vacker utsikt mot hagarna. Från vardagsrummet har man möjligheten att förlänga de varmare årstiderna i det angränsande inglasade uterummet. Huset har med sig många möjligheter i sina sju rum och kök, två toaletter med dusch samt en bastu.
Populär förskola finns inom gångavstånd. Ytterån är ett aktivt mindre samhälle med Folkets Hus där det regelbundet anordnas aktiviteter av byföreningen och även en idrottsförening som har gym. Här finns skidspår som anläggs av aktiva bybor under vintertid.
För de med båtintresse finns både Alsensjön och Sveriges femte största insjö Storsjön med gångavstånd från gården. Du når Åre Östersund Airport på ca 20 min. I Ytterån har du en bemannad bensinstation drygt 1 km bort. Med bilen tar du dig till Nälden som ligger ca 10 min bort . Där finns bl a skola och livsmedelsaffär. Ytterligar 5 min till så når du Krokom med alla dess faciliteter som byn erbjuder.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Östersund

Kontakta mäklaren

Anette Unnerby

Mäklarhuset Östersund
Mäklare Anette Unnerby, Mäklarhuset Östersund
0706022282

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas