Kommande

Kopperöd 210

Orust kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
113 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
14 ha
Byggår
1970
Kommande

Kopperöd 210 är en stor fastighet i ett skifte som nästa ägare kan använda precis som den vill. Med 14 hektar till sitt förfogande och sol från morgon till kväll, är det endast fantasin som sätter gränser. På fastigheten finns flertalet byggnader, bördig mark, skog och ett trevligt bostadshus. För den odlingsintresserade finns det fantastiska möjligheter att ytterligare förädla denna trevliga plats. Här finns alla förutsättningar att få till det trädgårdsland man alltid drömt om. Vill man ha hästar fungerar även det alldeles utmärkt. Det är bara att välja och vraka bland flera fina platser att anlägga en hage och låta hästarna ströva omkring i en härlig miljö. Här kan även finnas möjlighet att stycka av ytterligare tomter för den som är intresserad av det.

På fastigheten finns idag bostadshus, garage, hall med plats för exempelvis båtar eller husbilar, samt ytterligare en stor byggnad med plats för maskiner och fordon. Bostadshuset ligger i skönt läge bland gröna träd och lummig trädgård. Interiört kan näste ägare sätta sin prägel i sin egen takt. Här finns fem sovrum, två badrum samt kök och vardagsrum i social utformning. Här kan man elda med sin egen ved och under sommarhalvåret tar solpanelerna hand om uppvärmningen av varmvattnet.

Kopperöd 210 ligger i utmärkt läge bara fem minuter från Henåns Centrum. Här finns all tänkbar service som livsmedelsbutik, systembolag, restauranger, båthamn, badplatser, med mera.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakta mäklaren

Alexander Hellohf

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Alexander Hellohf, Bjurfors Södra Bohuslän

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.