Klacken 10

Säter, Säter Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
205 m²
Tomtarea
9,3 ha
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Driftkostnad
48 740 kr/år

Tänk att stiga upp i gryningen samtidigt som solen stiger över Klacken och älvorna dansar på gräset. Du sätter dig på uteplatsen och dricker ditt morgonkaffe och det enda som hörs är fågelkvitter och surrande insekter som vaknar till liv! Morgonsolen värmer ansiktet och du börjar känna dig redo att ta dig an dagen.

Kanske har du alltid drömt om en egen hästgård? Då står hästarna där i stallet 50 meter bort, färdiga att sadlas för en härlig ritt genom skog och mark. Ni behöver inte rida långt, bakom huset finns en stig som ansluter till ridvägarna i området.

Eller så vill du sätta dig på cykeln och utmana dig på branta stigar upp för Klacken där belöningen blir en vidunderlig utsikt som inte slås av många andra platser i Dalarna! Berget reser sig 315 m över havet och härifrån kan du till exempel se hoppbackarna i Falun och gruvlavarna i Garpenberg.

Är du intresserad av att odla grönsaker har du både växthus och odlingsbäddar att ta hand om under dagen, kanske är det dags att skörda redan? Det kan bli ingredienserna till dagens lunch rent av.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Säter