Ålbo 131

Vänge, Uppsala Se på karta

4 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
153 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
7 ha
Byggår
1977
Driftkostnad
31 165 kr/år
Antal besök
12 938
Dagar på Hemnet
12

Trevlig och väl omhändertagen gård med ett fantastiskt läge ca. 20 minuter utanför Uppsala. Här får man bo avskilt och privat men ändå med grannar i närområdet. Gården erbjuder flertalet möjligheter, för den med egen verksamhet finns mycket bra utrymmen i ekonomibyggnaderna, nyttja den som hästgård eller till annan djurhållning eller ha gården som ett boende och njut av att ha gott om utrymme omkring dig. På gården finns ett stort boningshus, gäststuga med sommarvatten, ladugård med loge, fårhus, vagnslider, hönshus, gammal smedja samt tre växthus.

Boningshuset är rymligt och erbjuder sex sovrum, stort vardagsrum med matplats samt underbar farstukvist, allrum, kök med utrymme för matplats och tvättstuga. Här finns utrymme för stora familjen att trivas. Huset inramas av en grönskande trädgård med 14 äppleträd, päronträd, plommon, ett tiotal vinbärsbuskar samt krusbärsbuskar.

Ekonomibyggnaderna är överlag i bra skick och väl underhållna.

Fastigheten inrymmer även tre dammar med rikt djurliv. Den största är ca. 120 kvm med två djup hål om ca. 4 meter i övrigt varierar djupet från 20 cm till 2 meter. Dessa har en naturlig genomströmning från en naturlig källa i den första dammen.

Skogsmarken är ca. 3 ha. med planterad bok, lärk, tall, gran och björk.

Åkermark om ca. 3,5 ha med vall.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala