Krokenvägen 41

Backaryd, Ronneby kommun Se på karta

2 495 000 kr

2 900 000 kr -14 %
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1933

Välkommen till Krokenvägen 41 och denna lantliga idyll med stall och betesmark.
Gården lämpar sig bra för djurhållning på hobbynivå med 2 hektar betesmark, flera ekonomibyggnader, varav en har stall, samt belyst paddock och en villa med sekelskiftescharm.

Villan har fått både ny panel, nya fönster, nytt kök och nytt badrum, samt nyligen renoverade ytskikt, och uppvärmning sker genom jordvärme. Entréplan har ett praktiskt arbetskök med intilliggande matplats med härligt ljusinsläpp, ett rymligt vardagsrum och ett allrum/kontor vid entrén på husets framsida. Entréplanet har även en tvättstuga och en toalett. På ovanvåningen finns fyra sovrum, ett litet allrum och ett badrum med dubbla duschar.

Runt huset finns en traditionell trädgård med fruktträd, bärbuskar samt en stor jordkällare. Gräsklippningen tas hand om av en robotgräsklippare så att du kan ägna dig åt någon annan hobby, som att bada i poolen, eller ta en lur på den stora träddäcket med infälld belysning.

Gården har flera ekonomibyggnader som bland annat rymmer ett stall, tre garageplatser och mycket förvaringsmöjlighet. Stallet har fyra boxar samt gott om förvaring för utrustning. Vatten och el finns i stallbyggnaden. Precis utanför stallet ligger paddocken som är belyst och har underlag av grus och är cirka 16 * 30 meter.

Runt huset sträcker sig betesmarken. Marken är belägen med direkt anslutning till gårdcentrum, och i två av hagarna finns vindskjul som lämpar sig bra för lösdrift.

Gillar ni att bada? Varför inte ta en fyrhjuling genom skogen till Långasjön, cirka 8 minuter bort, eller köra bilen till Skörjesjön i Backaryd med brygga och flotte. För övrigt finns det en mataffär, skola och pizzeria i Backaryd

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby

Kontakta mäklaren

Linda Björnlund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
Mäklare Linda Björnlund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
0703-22 95 21