Kullamöllevägen 72

Eggelstad, Sjöbo Se på karta

3 475 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
185 m²
Tomtarea
3,6 ha
Byggår
1947

Välkommen till Kullamölllevägen !
Här hittar vi en riktigt fin hästgård med stall som man bara drömmer om som hästägare. Ekonomibyggnaderna på fastigheten är renoverade såväl interiört som exteriört under de senast åren.
Stallbyggnaden innehåller 5 murade boxar, spolspilta, foderkammare och en lyxig sadelkammare med plats för samkväm och förvaring. Det finns inhägnade beteshagar, dränerad ridbana och ridslinga på marken. I vinkel med stallet finns i dag ett nyinrett kontor som passar som både gästrum eller för den egna verksamheten. Bostadshuset uppfördes 1947 och var redan då ett hus som väckte stor uppmärksam i området. Det är en pampig villa med stora sällskapsutrymmen och gott om plats för familjen. Bostaden renoverades under början av 00-talet med hög kvalité på inredning men behöver kanske uppgraderas till en modern stil.
Det finns charmiga och tidstypiska detaljer så som originaltrappa, burspråk och spegeldörrar.
Här bor ni mitt i det böljande landskapet med vacker utsikt. På fem minuter i bil tar vi oss till Sjöbo fullservicesamhälle med skolor, förskolor, mataffärer, restauranger, vårdcentral och butiker.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo