Gamla riksvägen 541

Hjärnarp, Båstad Se på karta

4 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
221 m²
Tomtarea
6,6 ha
Byggår
1834
Driftkostnad
40 876 kr/år

Nu har vi på Mäklarhuset förmånen att få presentera denna vackert belägna hästgård strax utanför Margretetorp i Hjärnarp! Här erbjuds nu möjlighet till att bli ägare av en fastighet med avskilt läge och stor potential för djurhållning på verksamhets- eller hobbynivå. Denna gård erbjuder inte mindre än två boningshus och ekonomibyggnad i form av ett äldre kostall och loge. Här finns 6 ,6 hektar mark, i huvudsak betesmark, 2st uteboxar och 3st rejäla vindskydd för lösdrift för hästar.

De två boningshusen består av ett 1 1/2 plans hus med anor från slutat av 1800 talet om 120 kvm boyta fördelat på tre sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Det andra huset är på ett plan, byggt 2006 och erbjuder 100kvm och är välplanerat med tre sovrum, badrum och kök öppet in mot vardagsrum. Husen ligger nära varandra, men inte inpå. Egen infart finns till båda. Här finns alla möjligheter för ett generationsboende eller varför inte hyra ut ett av husen?

Den boende kan utnyttja både ridvägar och vandringsleder och njuta av en uppfriskande, svårslagen natur, precis inpå gården. Hägnade beteshagar i direkt anslutning till gården. På ett lugnt läge med närhet till storslagen natur och E6:an nära inpå når du på 20 minuter Ängelholm på ena hållet och Båstad på andra. Detta är verkligen möjligheternas fastighet.

Välkommen att boka in er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.