Dalasjö 85

Dalasjö, Vilhelmina kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
18,8 ha
Driftkostnad
37 160 kr/år

Välkommen till en trevlig gård i Dalasjö! Gården är på 18,8 hektar och har gårdstomt samt skogsmark, med fastigheten följer jakträtt. Fastigheten ligger 15 km sydost om Vilhelmina. Gården har potential att utvecklas och det är en trevlig by att bosätta sig på! I direkt närhet ligger byns förskola och det finns bussförbindelse in till Vilhelmina.

Det är en jordbruksfastighet och jakten arrenderas ut till jaktlaget, där man kan söka medlemskap. Småviltskort säljs till de som bor i byn och fiskrätt ingår i Vojmåns fiskevårdsområde.

Bostadshuset är på 1½ -plan med källare, boarean är ca 81 kvm och biarean är ca 45 kvm. På entréplan finns kök och vardagsrum. På övervåningen finns två sovrum samt toalett. I källaren är dusch, pannrum och tvättstuga. Duschrummet renoverades 2014 med klinker och el-golvvärme. Huset har för övrigt vattenburen uppvärmning med vedeldning. Kommunalt vatten och avlopp.

Yttertaket byttes under 1990-talet. Ommålning av hus och nya hängrännor gjordes 2015. Altan i soligt söderläge vid framsidan av huset. Trevlig pergola intill huset. Vidbyggt med huset finns en rymlig carport.

På fastigheten finns även en lada med loge, stort vedförråd, förråd, hundgård och carport för traktor.
Fastigheten består av ett skifte och det är på ca 7 hektar skogsmark och ca 12 hektar skogsimpediment.

Läs mer hos mäklaren
ERA Mäklare Sune Rehnman

Kontakta mäklaren

Sune Rehnman

ERA Mäklare Sune Rehnman
Mäklare Sune Rehnman, ERA Mäklare Sune Rehnman
0709892515

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.