Hässlekärrsvägen 1

Fjälkestad, Kristianstads kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt

Välkommen till detta magnifika, sammanbyggda stockhus i Fjälkestad med anor från tidigt 1900-tal. Här erbjuds en charmig och modern hästsportanläggning på en och samma gång. En fantastiskt fin bostadsbyggnad med oerhörd charm och karaktär. Hela huset har bevarade och spännande detaljer som hängt med under en lång tidsresa.

Här finns gott om plats för den stora familjen med hela 8 rum varav 5 sovrum fördelat på två plan. Köket är rymligt med stora arbetsytor och bjuder in till umgänge. I sällskapsdelen finns plats för både matrumsmöblemang och soffgrupper.

Fastigheten rymmer även en separat lägenhet med spännande planlösning och härlig atmosfär. Här finns flera tidstypiska detaljer i modern tappning. Perfekt för ett generationsboende eller varför inte hyra ut lägenhet och boxplats till hästintresserad. Möjligheterna är många med detta boende.

På fastigheten finns stall med 8 boxar, ridhus och ridbana på fibersand. En riktig dröm för hästsportfamiljen!

Fjälkestad ligger i naturskönt område vid Balsbergets fot och Råbelövssjön i öster. Byn har skola för årskurs 4-6. Här bor du med nära avstånd till Kristianstad centrum. På ca 10 min med bil når du stadens stadskärna.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad

Kontakta mäklaren

Patricia Vendel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
Mäklare Patricia Vendel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
0738-51 79 81