Juhonpieti 321

Juhonpieti, Pajala kommun Se på karta

8 000 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
28,4 ha

Stolt kan vi presentera en riktigt spännande och sällsynt möjlighet i vackra Tornedalen. Här har ni stället som ligger högst upp på de flestas önskelista!
I Juhonpieti cirka 1 mil utanför centrala Pajala hittar du denna fina fastighet som mäter upp rejäla 28,4 hektar. Stället ligger väldigt vackert till med närhet till Vasikkavouma som är en av Europas största slåttermyr. På fastigheten finns ett boningshus om 86 + 80 kvadratmeter samt ett stort kallgarage med plats för flertalet fordon.
Man kan tro att det räcker där, men nu kommer vi till det riktigt unika med denna fastighet. Här finns nämligen även en stor fristående byggnad som i nuläget bedrivs som Tomteland.

Nuvarande ägare har verkligen skapat något unikt i form av Santas Winter Village och en lönsam affärsidé som nu väntar på ny ägare. Här finns möjligheter att spinna vidare och expandera, eller tänka om och skapa något nytt.
I nuläget jobbar man mot ett land där turister flygs in till Pajala flygplats som ligger i behändig närhet. Där körs turisterna sedan med buss till fastigheten där de får uppleva mängder av olika aktiviteter såsom skoterkörning, hundspann, träffa renar samt träffa Tomten. Har du tiden, drivet och ambitionerna så går detta att utveckla någon enormt. 14 st flyg är redan nu inbokade inför nästa säsong!

Observera att fastigheten och verksamheten kommer att säljas separat. Priset gäller för båda.

Här nedan ser du nuvarande ägarens siffror på cirka 12 dagars arbete.

Intäkter: Cirka 3 000 000 kr.
Kostnader: Cirka 1 300 000 kr.

Driftsnetto: Cirka 1 700 000 kr.

Är du entreprenören som söker efter en ny och spännande utmaning?

Chansen kommer inte i repris.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Mirjam Mäenpää

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Mirjam Mäenpää, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
+4670-28 29 059