Malå-Vännäs 116

Malå-Vännäs, Malå kommun Se på karta

1 000 000 kr

1 290 000 kr -22 %
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
63 ha
Driftkostnad
30 030 kr/år

KONTAKTA OSS FÖR VISNING. Vackert beläget mellan två sjöar ligger denna fastighet med ett fint mindre hus för åretruntboende alt. fritidshus. Den tillhörande marken om ca. 63 ha, varav 23% är produktiv skogsmark har ett virkesförråd om totalt 3085 m³sk och en medelbonitet om 3.6 m³sk per hektar (medel för Malå ca 3.1). Årlig tillväxt första året på ca 78m³sk enligt skogsbruksplanen.

Bostadshuset är ihopbyggt med ekonomiutrymmena och ger intryck av en charmig gammaldags ladugård. Bostadsdelen står på en gjuten platta med golvvärme. Bredband via fiber. Du har ett rejält tilltaget kök med braskamin, vardagsrum, ett sovrum och relax med dusch och vedeldad bastu. Perfekt att värma sig i efter en dag i skogen! I ekonomidelen finns gäststuga, förrådsutrymmen samt vedförvaring. En skogsbruksplan är upprättad och hittas under fliken DOKUMENT & LÄNKAR på vår hemsida.

Den trevliga byn Malå-Vännäs, med närmare 20 hushåll, bjuder på härliga naturupplevelser såsom jakt, fiske, skoteråkning m.m. Här kan du hitta lugnet samtidigt som du endast befinner dig ca. 15 minuter från tätorten Malå. Jakträtt finns och möjlighet att ansöka om medlemskap i det lokala jaktlaget som jagar på ca. 2000 ha. Fiskerätt ingår i de två närliggande sjöarna Sikträsket och Brunträsket.

Läs mer hos mäklaren
Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -

Kontakta mäklaren

Ann-Helén Marklund

Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
Mäklare Ann-Helén Marklund, Marklund Mäkleri - Lantliga lägen -
+46701771147