Gölingstorp Norrgården 1

Nittorp, Tranemo kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
8,3 ha

Nu har du möjlighet att förvärva denna vackra och moderniserade herrgård i lantlig miljö med ca 8 ha mark. Förutom påkostat Ballingslövskök och härligt fräscha rum med klassisk elegans med flera vackra kakelugnar har ni även ett eget relaxhus med bland annat bastu och träningslokal. Ute har ni en inbjudande umgängesyta med utomhuspool samt ett stort soldäck och vacker stenläggning runt om.
Bostadsbyggnad med 5 r.o.k och två badrum samt tvättavdelning. Här har man allt man kan önska sig och lite till. Njut av bekvämligheterna inomhus och möjligheter att organisera både matlagning, tvätt och utrymme på ett ypperligt vis och passa sedan på att njuta av ett bad i din egna oas utomhus. Med det vackra utomhusköket, loungedäck och en stor tomt med bland annat växthus, bärbuskar och trädgårdsland.
Som köpare har du även möjlighet att hyra ut två flygelbyggnader varav en från 2019 med 3 rum, pentry och badrum. På detta vis kan du bo ståndsmässigt på herrgård och med rätt upplägg med intäkter som eventuellt överstiger utgifterna.

Fastigheten består även av en rejäl ladugård med modern industrihall samt två uthyrningsbara flygelbyggnader, verkstad med två portar samt 8 ha åkermark.

Användningsmöjligheterna är många kanske en hästgård med modern ladugård som lätt går att förädla till stall. Använd som generationsboende, entreprenörsverksamhet, caféverksamhet,
Jakträtt med möjlighet att arrendera ut.
Jordbruksmark att arrendera ut.
Tillverkning med en modern hall om ca 1000kvm

Cykelavstånd på 4 km till Dalstorp med skola och service. Ca halvtimmes bilresa till Gislaved och Borås. Göteborg och Jönköping nås under en 1timme

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Kontakta mäklaren

Pär Brundin

Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Mäklare Pär Brundin, Svensk Fastighetsförmedling Kinna
0320-20 99 56