Skridsvik Starkas väg 4

Skridsvik, Ljusdals kommun Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
9 ha
Uteplats
Ja

Varmt välkommen till Skridsvik Starkas väg 4 och denna lantbruksenhet om ca 9ha med ett bostadshus om 5 rok med nybyggd altan (2022) och vacker utsikt över Hälsinglands öppna landskap. I bostaden finns äldre bevarade detaljer såsom kakelugn och i vissa av rummen finns möjlighet att ta fram det gedigna trägolvet. I den natursköna omgivningen har du här ett paradis för dig som söker en lantlig plats med närhet till Järvsö, endast 10 minuters bilfärd bort. Med gott om plats och utrymmen kan du skapa en samlingsplats för familj, släkt och vänner och möjligheter för djurhållning för dig som önskar. Uppvärmning sker med bergvärme (2022), vatten via förening och trekammarbrunn med markbädd (2014). Fiber finns.

På fastigheten finns även gäststuga i timmer, garage under altandelen, carport, maskinhall och en äldre timmerlada. Det fd stallet som ligger i anslutning till bostadshuset används idag som förrådsutrymme. Här finns bra odlingsmark och med det stora markområdet om ca 9 ha kan du se över möjligheterna till att stycka av fler tomter.

Järvsö är en populär destination året om där mängder av olika aktiviteter finns - ett utbud för alla! Järvsöbackens alpina anläggning erbjuder skidåkning för hela familjen med 20 nedfarter och en snowpark med hopp och rails. Under sommarhalvåret övergår skidåkningen till att istället handla om downhill cykling och cykling i XC-leder. Här får ni också uppleva Hälsinglands kulturarv som bland annat består av de gedigna Hälsingegårdarna. Förutom allt detta har ni också närhet till Spa, Järvzoo, islandshästäventyr, Camp Järvsö och fina vandringsleder.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Kontakta mäklaren

Susanne Viken

Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
Mäklare Susanne Viken, Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
+46703060160