Åsa by 14

Stora åsa, Jönköping Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
6,1 ha
Antal besök
3 406
Dagar på Hemnet
14

Nu har Ni chansen att förvärva en fastighet med lantlig känsla och skapa de drömboende just Ni har fantiserat om. Vem har inte någon gång drömt om att få bygga sin egen gård och bestämma helt själv?

Stor fastighet om ca 6 hektar med plana gräsytor perfekta för lek och spel. Omgiven av natur, hästhagar och den härliga lantliga känslan med vilda djur inpå husknuten. Här finns möjlighet att uppföra en enfamiljsbostad och du har chansen att anpassa efter era drömmars hus. Ni som någon gång fantiserat om att bygga en egen hästgård har hittat rätt! Här bor Ni i vacker omgivning, med trevligt grannskap och med allt våra svenska skogar har att erbjuda. Området är högt beläget och har sol under hela dagen. För den hästintresserade finns plats för stall, egen ridbana och givetvis betesmark.

Bostadshuset som idag är beläget på tomten är i undermåligt skick.

Beläget 5 minuter med bil från Hovslätt centrum och enbart 10-15 minuter från Jönköping city. Omgiven av motionsspår, skidspår och fiske. Åsasjön ligger ett stenkast bort där Ni gärna tar ett svalkande dopp under sommartid.

Säljaren tillåter samtliga spekulanter att beträda tomten, dock ej bostadshuset. Platsvisning kommer att hållas för inbokade spekulanter.

Vänligen kontakta mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping