Sköntorpsvägen 111

Årsta, Stockholms kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 8, hiss finns
Förening
BRF Närdingen 1
Om föreningen
Avgift
2 454 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
68 594 kr/m²
Antal besök
2 144
Dagar på Hemnet
16

Nu saluförs denna välplanerade 1,5:a belägen på fjärde våningen, helt utan insyn. Det första man slås av är den fantastiska utsikten, tack vare bostadens höga läge!

Lägenheten är välplanerad med en öppen hall, där gott om förvaring finns i bostadens rymliga klädkammare. Direkt till vänster nås det fräscha och helkaklade badrummet. Vidare in i lägenheten erbjuds sociala och lättmöblerade ytor där plats finns för soffmöblemang, mediamöbel och matbord. Den praktiska sovalkoven är precis lagom stor för en dubbelsäng. Köket är ljust och välutrustat med fönster som generar ett fint ljusinsläpp samt en oslagbar utsikt. Pricken över i:et är den inglasade balkongen, som blir ett extra rum till lägenheten. Generöst med soltimmar i västlig riktning och en milsvid vy över trädtopparna mot Liljeholmen samt Södermalm!

Bostaden är belägen i populära Brf Närdingen 1. I föreningen finns flera gemensamhetsutrymmen, såsom bastu, gym, cykelrum, återvinningsrum och gemensamhetslokal.

För dig som gillar lugnet så kommer du finna att Sköntorpsvägen 111 ligger utmärkt till. Precis utanför fastigheten finns naturreservatet Årstaskogen med fina elljusspår, badbryggor, utegym och underbar natur. Nära till Årsta Torg där det finns bibliotek, mataffärer, biograf, teater, restauranger och apotek. Flera förskolor samt skola finns i närområdet.

Nedanför lägenheten finns en busshållplats för linje 164 som går från Södersjukhuset via Gullmarsplan till Valla torg. Det är ca 300 meter att gå till närmaste hållplats för buss 160 som trafikerar linjen mellan Årstaberg och Gullmarsplan. Med en kort promenad tar du dig även ner till tvärbanestationen Valla Torg eller till pendeltåget i Årstaberg, som på 7 min tar dig in till T-centralen. Södra länken med närliggande påfart gör det enkelt att med bil ta sig ut på de stora trafiklederna. Via cykelbron över Årstaviken når man Södermalm på ca 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta

Kontakta mäklaren

Alexander Danielsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta
Mäklare Alexander Danielsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta
070-162 73 97