Nyängsvägen 7

Botkyrka Tullinge, Botkyrka Se på karta

1 850 000 kr

1 695 000 kr +9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Slätten i Tullinge
Om föreningen
Avgift
2 866 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
46 250 kr/m²

Accepterat pris! För bokning av privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare Daniel Broné, 0708-99 79 34, [email protected]

Välkomna till denna mycket snygga och perfekt planerade 1,5:a med kort gångavstånd till Tullinge centrum, skolor, bussar och pendeltågen som tar er till Sthlm på ca 20 min. Tvättstuga och förråd ligger i samma port samt att det finns en bastu i föreningen. För de små finns det även lekplatser, vårdcentral och förskolor i området. Optimal planlösning med separat sovdel samt inglasad balkong/uteplats i soligt söderläge. Vardagsrummet är rymligt och rymmer både soffgrupp och matbord. Det fina köket är stort och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring, plats finns även för ett frukostbord om så önskas. Badrummet har både kaklade väggar, klinkergolv och ett badkar samt egen tvättmaskin. Hallen är smart och funktionellt planerad där gott om förvaringsmöjligheter erbjuds. Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats!

OMRÅDET:
I Tullinge finns både villor och bostadsrätter. Från början var det planerat att området skulle bestå av ett exklusivt villaområde med lantliga omgivningar, som Djursholm. Bostadsrätterna nära Tullinge centrum har skapat en levande, populär och växande familjeort. Tullingesjön har förbindelser med Mälaren, vilket skapar fantastiska utflyktsmöjligheter med eller utan båt. Närhet till Flottsbro, med skidbackar, lek och bad, minigolf, paddling med kanot, restaurang etc.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019