Kratsbodavägen 55 (B) Accepterat pris

Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun Se på karta

2 150 000 kr

1 995 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
28 m²
Balkong
Nej
Byggår
1952
Förening
BRF Trofastheten 1
Om föreningen
Avgift
1 347 kr/mån
Pris/m²
76 786 kr/m²

På stilla gavel och med alla rätt finns denna stora 28:a kvadratare med egen ingång och mysig uteplats. Bostaden byggdes hösten 2020 och har en genomgående ljus färgsättning och vackra parkettgolv med tillhörande golvvärme. Hall med plats för avhängning och förvaring. Vardagsrummet rymmer enkelt den större soffan samt tv-möbel och övriga vardagsrumsmöbler. Kök och vardagsrum ligger i delvis öppen och social planlösning och avgränsas av praktisk köksö med sittplatser.
Riktigt genomtänk och stilsäkert kök i grå färgsättning. Här finns gott om förvaring i flertalet skåp och lådor med fronter utan handtag. Bra arbetsbänk med påkostad stenskiva och matchande stänkskydd i samma material. Köket är komplett utrustat och den maskinella utrustningen består av:
* Integrerad kyl/frys
* Integrerad diskmaskin
* Induktionshäll
* Köksfläkt
* Inbyggd ugn

Tidlöst och modernt badrum, väl tilltaget och i rätt färgsättning. Badrummet är utrustat med alla moderna bekvämligheter så som kombinerad TT/TM, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med vägg i klarglas samt takdusch och WC. Ljust kaklade väggar samt klinker i ljus och sandfärgad nyans med tillhörande golvvärme. Elen som golvvärmen förbrukar bekostas av föreningen och ingår i månadsavgiften. Mysig sovalkov med plats för den stora sängen. Här är väggarna ljust målade och plats finns även för mindre byrå samt sängbord.

* Mycket låg belånad förening med knappt 900 kr i lån/kvm
* Låg månadsavgift
* Förening med stora renoveringar bakom sig

Brf Trofastheten 1 har en av de bästa ekonomierna i hela Bromma och dessutom en mycket vacker och välskött fastighet där föreningen äger marken. Lägenheten är registrerad som 1 rok.

I närområdet finner du gym (ca 150 meter bort), den av många uppskattade restaurangen Bun Meat Bun, bland Stockholms bästa sushi MGL, italiensk, indiskt och thai-restaurang samt ICA och postombud.

Inom bekvämt promenadavstånd, ca 10 minuter bort, ligger Sundbybergs centrum med allt du behöver för att klara av vardagen. Ännu närmre finns Sundbybergs nya affärskvarter Signalfabriken med caféer, restauranger, SATS och butiker, varav två välsorterade matbutiker. Både Bromma flygplats och Bromma Blocks med ytterligare shopping ligger inom kort gångavstånd. Kommunikationsläget är en av Mariehälls främsta styrkor med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar ett stenkast från bostaden. Du når Stockholm city på ca 8 minuter. Mysiga promenadstråk utefter Bällstaån som tar er hela vägen in till City, via Karlberg.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021