Lämmelgränd 5

Bromma Stora Mossen, Stockholm Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF St 167, Stora Mossen
Om föreningen
Avgift
2 304 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
75 606 kr/m²
Antal besök
806
Dagar på Hemnet
4

NYSKICK - CENTRALT LÄGE - FRIKÖPT MARK
Bekymmersfritt boende i högt, fritt läge där stora glasade ytor ger en luftig atmosfär. Optimalt utnyttjade kvadratmeter som på ett trivsamt sätt rymmer det väsentliga. Stilrena materialval ger en bra bas att möblera mot. Perfekt tillfälle för den som söker ett tilltalande och tryggt förstaboende eller kanske en övernattningslägenhet i Citynära läge med T-bana på någon minuts gångavstånd och ca 10 minuters pendling till T-centralen.

Tilltalande planlösning med ENTRÉHALL där garderobsvägg bakom skjutdörrar som ger gott om förvaringstillfälle. Lättmöblerad SÄLLSKAPSDEL med plats för soffa och TV-möbel. Öppen planlösning mot fullt utrustat KÖK där även matbordet har sin givna plats. Generöst helkaklat BADRUM som även ger plats åt kombimaskin (tvätt och torktumlare) och arbetsyta för klädvård. Väl tilltagen BALKONG med fin vy över Bromma med omnejd samt närbelägen skogsdunge. Balkongen är stor nog att rymma möblemang. Ett tilltalande uterum den varma årstiden.

Sammantaget en välbelägen och mycket trivsam lägenhet i en stabil förening på friköpt mark. Stilrena fastigheter som torde vara bekymmersfria i många år framöver.

För mer info kontakta ansvarig mäklare Ylva Gauffin HusmanHagberg!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bromma

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.