Femte Tvärgatan 32A

Brynäs, Gävle kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Förening
BRF Agenten nr 16
Om föreningen
Avgift
1 590 kr/mån
Pris/m²
25 556 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket fina 1,5:a om hela 45 kvm belägen högst upp i huset.
Det första du möts av när du kommer in i denna lägenhet är en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Ihop med hallen har du rymliga matsalsdelen med plats för större matgrupp och det stora sällskapet.
I anslutning till matsalsdelen har du det rymliga och fräscha köket från -18. Ljust allrum med plats för önskad möblering och en trivsam och strategiskt placerad sovalkov. Sist men inte minst så finns det ett helkaklat badrum.

Sammanfattat så är detta en mycket unik 1,5:a med stora härliga ytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för stora, sociala sammanställningar. Att lägenheten ligger högst upp i huset och har fönster mot väst gör att du har utsikt över Brynäs och får en fantastisk utsikt mot kvällssolen. Pricken över i:et är den låga avgiften om 1 590 kr!

Välskött förening med bra ekonomi och låga avgifter. Lugnt område på Brynäs med bra kommunikationer, granne med Brynäscentrum som erbjuder matbutik och pizzerior. En kort promenad bort så har du fjällbacken och allt det har att erbjuda samt gångavstånd till Söders restaurangstråk. Allt för ett trevligt boende finner du här.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Mauricio Figueroa

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Mauricio Figueroa, SkandiaMäklarna Gävle
0709157968