Trädgårdsgatan 26 B

Centrum, Falköping Se på karta

795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
32,5 m²
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Guldsmeden i Falköping
Om föreningen
Avgift
1 164 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
24 462 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en helt nybyggd, kvadratsmart bostadsrätt i markplan mitt i centrala Falköping. Dessutom i bostadsrättsföreningen i Falköping med lägst månadsavgifter!

Under bostadsrättsföreningen HSB Guldsmedens regi har ombyggnationen genomförts stilsäkert i både utförande och materialval. Här har ni en öppen planlösning där kök och vardagsrum samspelar och skapar ett ljust utrymme att bo i. Köket från Vedum är stiligt och utrustat med induktionshäll, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och ugn. Smarta pliségardiner ger skydd från insyn utan att stänga ute ljuset. Sovrummet har praktisk garderobsförvaring och infälld skjutdörr ger möjlighet att avgränsa sovrummet från resten av bostaden. Det helkaklade våtrummet är rymligt och utrustat med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har skön golvvärme i samtliga rum och fiber finns indraget i bostaden och innehavaren väljer själv önskad leverantör. Den förmånliga avgiften om 1 164 SEK/mån inkluderar VA, värme, TV via Comhem, bostadsrättstillägg och förråd.
Detta är ett boende som lämpar sig perfekt som övernattningslägenhet eller som ett första boende. Bo mitt i centrum i en stabil och uppskattad bostadsrättsförening och bli den allra första att flytta in.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping