Ekholmsvägen 68B

Ekholmen, Linköpings kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1972-1975
Förening
BRF L 21 Ekholmen
Om föreningen
Avgift
2 647 kr/mån
Driftkostnad
1 518 kr/år
Pris/m²
27 551 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 1,5-rummare i populära Ekholmen, med låg avgift inkluderat bl.a hushållsel och 1000mbit/s bredband. Smart planerad bostad som disponeras på 49 kvm på markplan intill vackra grönområden och omgivningar.

Lägenheten är i fint skick och erbjuder en ljus och stilfull interiör. Det stora vardagsrummet är perfekt för umgänge och rymmer både sällskapsytor och matsalsplats för de sociala tillställningarna. Direktaccess till uteplatsen med möjlighet att forma efter smak och tycke. Från vardagsrummet hittas sovrum/sovalkov med plats för säng samt förvaringsmöbel.
Köket är både funktionellt och elegant med snygga ytor och moderna vitvaror. Förvaring bakom vita köksluckor och dessutom naturlig plats för det mindre matbordet. Härifrån nås även balkongen i soligt söderläge. Vidare finner du ett badrum i ljusa färger med tvättmöjligheter samt en separat klädkammare med bra förvaringsplats.

Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till grönområden och vacker natur. Ekholmen är känt för sina trivsamma omgivningar och utmärkta förbindelser till stadens centrum. Du har bekvämt gångavstånd till skolor, förskolor, Ekholmens centrum och andra bekvämligheter.
Sammanfattningsvis är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker bekvämt boende i ett populärt område. Med sin ljusa och luftiga atmosfär samt härliga utomhusutrymmen, är detta en bostad att trivas i.
Föreningen är mycket solid och jobbar ständigt med förbättringar på föreningens hus och för medlemmarna. De senaste åren har föreningen investerat i både solceller, laddplatser för elbilar och nya fönster vilket gör detta till en förening i framkant.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Robin Kohlmeier

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Robin Kohlmeier, Fastighetsbyrån Linköping
076-677 24 16

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas