Hjortängsvägen 2, lgh 9

Eknäs, Nacka Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Nacka Kvarndammen 2
Om föreningen
Avgift
2 120 kr/mån
Pris/m²
57 000 kr/m²

Urban nyproduktion i söder med sjöläge utan insyn i Eknäs/Björknäs populära villakvarter med inflyttning mars 2021! Visningslägenhet finns på Sockenvägen 7.

Välkommen till Brf Nacka Kvarndammen 2 som erbjuder nyproducerade bostadsrätter i storlek 1–4 rum och kök om 35-87 kvm för dig som har höga krav på ditt boende. Här presenteras effektivt planerade kvadratmeter med fokus på funktionalitet och estetik. Bostäderna karaktäriseras av ljus och rymd genom de stora fönsterpartierna från golv till tak med utsikt mot Kvarndammen. Precis som en panoramatavla över sjön!

Projektledare och byggherren är en lokal välrenommerad och stabil fastighetsutvecklare med god ekonomi. Utvecklaren jobbar med ett projekt i taget och samtliga tidigare projekt har följt angivna tidsplaner. Mycket goda villkor för köparen erbjuds för förhandsavtal för att du skall känna dig trygg. Flertalet goda referenser finns att tillgå.

Lägenheterna har genomgående modern och stilren design, ljus färgsättning, genomgående genomtänkt belysning med LED spotlights, golvvärme, exklusiva vitvaror samt påkostade materialval med bl.a. Carraramarmor i både kök och badrum. Detta skapar tillsammans en harmonisk och trivsam helhet. Samtliga lägenheter har stora balkonger eller uteplatser i söder, utan insyn, med utsikt över vattnet. Generösa takhöjder där plan 1 och 2 har 2,7 m i takhöjd samt plan 3 med 3,5 m i takhöjd.

På entréplanet finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, cykelrum samt teknikrum. Kallförråd finns i två separata byggnader. Parkeringsplatser och hiss finns.

Huset, som är beläget på stor tomt alldeles invid Kvarndammen, har fasad i cederträ, generösa fönsterpartier, vackra smidesräcken och plåttak. Vattenburen uppvärmning sker via bergvärme som tillgodoser en stabil, effektiv och miljövänlig energiförsörjning. Detta projekt är grannfastigheten till Brf Kvarndammen 1, Sockenvägen 7, som färdigställdes 2019. Visningslägenhet finns för den intresserade på Sockenvägen 7.

Brf Nacka Kvarndammen 2 ligger i centrala Eknäs/Björknäs endast några minuters promenad från Björknäs centrum samt det populära Centralbageriet. Motorvägsbuss, precis runt husknuten, som når Slussen på ca 15 min. Härifrån är det också nära till både natur och friluftsliv samt bad och båtliv kring Skurusundets fantastiska omgivningar. Ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in. Juridisk person kan godkännas som medlem - individuell prövning. Varmt välkomna hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Nacka