Ektorpsvägen 11 - accepterat pris

Ektorp, Nacka kommun Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1971
Förening
BRF Ektorpsvägen
Om föreningen
Avgift
2 371 kr/mån
Driftkostnad
12 948 kr/år
Pris/m²
64 063 kr/m²

Här är en lägenhet att flytta in i där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler – allt är redan i mycket fint skick! På Ektorpsvägen 11 ligger denna mysiga lägenhet om 32 optimalt utnyttjade kvadratmeter. En renoverad och stilren lägenhet med låga avgifter så att du har pengar över till annat. Ett perfekt hem för dig som letar ditt första egna boende!

Föreningen heter Brf Ektorpsvägen och är en välskött och solid sådan med god ekonomi. Som boende i föreningen får man bl.a. tillgång till tvättstuga, garage och ett tillhörande förråd.

Ektorp ligger centralt i Nacka med närhet till vacker natur med gångavstånd till Nyckelviken, badmöjligheter i Långsjön och Duvnäs, livsmedelsbutiker, köpcentrum, butiker, pizzeria, restauranger etc. Nacka Forum och ICA maxi ligger med bara någon minuts bilfärd bort och ytterligare några kilometer ligger Sickla köpkvarter med sitt breda utbud. Det är också snabbt och enkelt att ta sig vidare ut mot Värmdö och Stockholms skärgård. Bra kommunikationer till och från Slussen och City. I närheten finns Ektorp, Skuru och Saltängens skola samt flera förskolor bland annat Långsjöns och Ektorps förskola.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Malin Kidegren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Malin Kidegren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
073-9402356

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.