Malmköpingsvägen 45

Enskede-Årsta Örby, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Byggår
1939
Förening
BRF Malmköpingen
Om föreningen
Avgift
2 818 kr/mån
Pris/m²
47 500 kr/m²

Vindslägenhet med två balkonger! Välkommen till Malmköpingsvägen 45 och denna lägenhet som är one of a kind! Lägenheten ligger högst upp i huset och har två balkonger på vilka du kan njuta av sol hela dagen. Här möts du av modernt och stilrent renoverat som snyggt bryter av mot lägenhetens vindskarraktär med dem klassiska snedtaken. Sätt allt detta i kombination med en låg månadsavgift inkl. hushållsel samt parkering och du inser snabbt att denna lägenhet är något för dig som gillar det lilla extra!

Den tilltalande planlösningen erbjuder ett stort kök med utgång till lägenhetens ena balkong på vilken du får härlig sol från morgon till eftermiddag. I vardagsrummet finns utgången till den andra balkongen och hit kommer solen redan vid lunch och stannar sen hela kvällen. Vardagsrummet är rymligt och här kan möbleras både med soffa, tv-bänk och övrig möblering. I den mysiga sovalkoven så ryms en 140 cm säng.

Strax utanför huset har du Juliaborgs busshållplats som tar dig vidare till Gullmarsplan på endast 10 minuter och sen vidare med tunnelbana in till söder på bara ytterligare ett par minuter. Här trafikeras flertalet busslinjer som tar dig runt om i söderort och bla till Älvsjö, Liljeholmen och Svedmyra. På gångavstånd finns även Älvsjö station med pendeltåg samt Bandhagen med tunnelbana.

Här bor du i en liten och mysig förening med god gemenskap och med en härlig trädgård som passar perfekt för sommarens grillkvällar. För dig med gröna fingrar och med ett trädgårdsintresse ges möjligheten att påta i trädgården.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019