Petterslundsgatan 23B

Fålhagen, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
BRF Harald
Om föreningen
Avgift
1 721 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
52 969 kr/m²
Antal besök
1 321
Dagar på Hemnet
10

Här erbjuds en smart planerad 1,5:a med rymlig sovalkov och grymma förvaringsmöjligheter i hallen. Bostaden har genomgående ljusa väggar och fräscha ytskikt. Rummet har gott om yta vänner att samlas för härliga tillställningar. Årets varma dagar och sommarkvällar spenderas enkelt på balkongen med en härlig utsikt mot den gröna innergården. Bostaden erbjuder även ett praktisk kök med plats för matgrupp samt ett fräscht badrum som är helkaklat med duschkabin. Ett komplett boende på en central adress.

Fålhagen har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta områden med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek, Systembolaget och restauranger. Dessutom på Petterslundsgatan har ni närhet till Willys och annan service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum samt hela stadens utbud ligger bara några minuter bort.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.
***
Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020