Stig Lindbergs gata 19b

Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
43 m²
Biarea
15 m²
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Fabrikshuset
Om föreningen
Avgift
2 846 kr/mån
Driftkostnad
7 540 kr/år
Pris/m²
51 047 kr/m²

Möjlighet till snabbt tillträde.

Välkommen till detta smakfulla boende beläget i det gamla fabrikshuset från 1930-talet!

Söker du en unik lägenhet där bara fantasin får sätta gränser? Varmt välkomna att förvärva en lägenhet med hög mysfaktor och möjlighet att göra om till en 2:a.
Här är originaldetaljer smakfullt integrerade med all komfort du kan önska av ett modernt hem. Huset har i modern tid omvandlats till lyxiga, moderna lägenheter där man bevarat detaljerna från när huset användes som industrilokal vilket skänker en härlig industriella känslan.

Genomgående vitmålade väggar samt ekparkett. Toppmodernt kök och badrum och lägenheten bjuder på stora fönsterpartier och balkong mot nord-väst. En generös takhöjd på ungefär 3,40 m samt ett stort loft med ca 15 kvm i golvyta. Totalytan blir runt 58 kvm, och här är det bara fantasin som sätter gränser för hur loftet och övriga lägenheten kan användas. På taket kan man njuta av en gemensam takterrass med havsutsikt mot Farstaviken.

Lägenheten är belägen i porslinskvarteren i det populära fabrikshuset. Här har du möjlighet att ta del av en fantastisk oas med närhet till allt. Det är gångavstånd till utmärkta kommunikationer som tar dig till storstadspuls på ca 30 minuter. Runt knuten har du också vackra promenadstråk, Värmdö marknad, skolor, förskolor, Gustavsbergs centrum och underbara Gustavsbergs hamn.

Denna sjöstad belägen i Gustavsbergs Hamn erbjuder många caféer, restauranger och en härlig stadskänsla med puls och rörelse in på knuten. Garage finns i huset!
Här får du allt i ett och framförallt en lägenhet som du med stolthet kan kalla ditt hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värmdö

Kontakta mäklaren

Caroline Duimovich

Fastighetsbyrån Värmdö
Mäklare Caroline Duimovich, Fastighetsbyrån Värmdö
073-960 00 26

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas