S:t Olofsgatan 52B

Höganäs, Uppsala kommun Se på karta

2 050 000 kr

1 895 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1931
Förening
BRF Ull
Om föreningen
Avgift
2 697 kr/mån
Driftkostnad
5 340 kr/år
Pris/m²
46 067 kr/m²

Ring mäklaren för privatvisning!
Lägenheten säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma!

Välkomna till denna välplanerade 1,5:a i populära Höganäs med hiss och närhet till både centralstationen och city! Lägenheten är belägen i ett fantastiskt 30-talshus ritat av stadsarkitekten Gunnar Leche som även ritat stadsteatern och Vaksalaskolan. Denna anrika förening är en av Uppsalas äldsta bostadsrättsföreningar med en intressant historia.

Högst upp i huset finner ni detta unika boende där charmigt trägolv löper genom hela lägenheten och ger den där karaktäristiska känslan som Höganäs andas. Vackra originaldetaljer som utmärker lägenheten har bevarats under den genomgående renoveringen 2017, där planlösningen fördelaktigt förbättrades samt ett mindre sovrum kom till. Allt är gjort för att bevara och berika känslan som denna bostad innehar. Här finner ni ett modernt och fullt utrustat kök med plats för matgrupp. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet ger ett fint insläpp av ljus och rummet är rymligt nog för alla nära och kära. Här kan ni samlas för härliga tillställningar och även njuta av fredagsmyset i soffan. Bakom den smidiga skjutdörren i köket finner ni sovrummet samt det kaklade badrummet med vattenfallsdusch. Utöver detta så finner ni även gott om förvaring i hallen med flertalet platsbyggda garderober. Detta är ett boende som helt klart lyfter vardagen och erbjuder boende av kvalitet.

Ta chansen och flytta in på denna centrala adress med hela stadskärnan endast ett stenkast bort. Lägenheten är belägen i ett grönt och lugnt område med en stor och trivsam innergård som erbjuder möjlighet till aktiviteter för alla medlemmar. Det är även ett perfekt läge för dig som planerar att pendla, då centralstationen endast ligger sex minuter bort. I närområdet finner ni Friskis & Svettis samt Kvarnengallerian som har allt från bussförbindelser och systembolag till Ica Supermarket Torgkassen och diverse övrig service. Detta är en omtyckt stadsdel omgiven av parker och torg som många drömmer om att få bosätta sig i.

Gå in på vår hemsida för att boka in dig på visningen.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Martin Boholm

Notar
Mäklare Martin Boholm, Notar
0733958640
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021