S:t Olofsgatan 60B

Höganäs, Uppsala kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1937
Förening
BRF Botvid
Om föreningen
Avgift
1 590 kr/mån
Pris/m²
51 047 kr/m²

FAST PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!
Välkomna till en mycket trivsam lägenhet belägen i stamrenoverat 30-talshus ritat av Gunnar Leche. Lägenheten har genomgående fina ytskikt samt en planlösning som erbjuder hall med förvaring, ljust och rymligt vardagsrum, fint kök med mindre matplats, halvrum/sovrum samt fräscht badrum.

Lägenheten är belägen i en stabil och populär bostadsrättsförening med fantastiska gemensamhetsutrymmen såsom festlokal med eget vinförråd, övernattningsrum, relaxdel med bastu och slutligen motionsrum. Grönskande gård med grillmöjlighet. Lägenhetsinnehavaren nyttjar bra förrådsutrymmen och det är nära till lugna Höganäsparken.

Här bor du i vackra omgivningar samtidigt som du har närheten till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Nära till Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Mattias Lindahl

Widerlöv Uppsala
Mäklare Mattias Lindahl, Widerlöv Uppsala
0704243384