Göran Perssons Väg 5

Huvudsta, Solna Se på karta

2 600 000 kr

2 195 000 kr +18%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Anderstorp i Solna
Om föreningen
Avgift
2 636 kr/mån
Pris/m²
59 091 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklare för privatvisning.

Som mäklare stöter man på ettor som kan vara allt ifrån en liten skrubb med kokvrå till något så bra som en rejäl lägenhet med helt nyrenoverat kök och ett lättmöblerat rum med sovalkov. På trevliga Göran Perssons Väg finns nu det senare av dessa två alternativ i form fint renoverade och utmärkt disponerade 44 kvm som bara väntar på att en ny ägare ska flytta in - blir det du?

Första anhalt efter den centralt placerade hallen blir det stora och fräscha badrummet med plats för tvättmaskin. Vidare hittar du ett rymligt, praktiskt och renoverat kök med gott om både förvaring och arbetsytor. Tack vare sin storlek kan du utan problem bjuda in 6-7 personer för middagssittning vid matplatsen utan att det känns trångt. Sist men inte minst når du ett ljust och rymligt vardagsrum med stor sovalkov och gott om yta för soffmöblering. Addera till detta ett helt fritt läge med fint ljus och utsikt så inser man snabbt att detta är adressen som mycket väl står på ditt nästa flyttkort.

På Göran Perssons Väg bor du i ett lugnt område med närhet till allt du behöver. Fem minuter till fots från lägenheten ligger Huvudsta Centrum med restauranger, affärer och T-bana som tar dig till stan på fem minuter. Promenadavstånd är det även till de centrala delarna av både Solna och Sundbyberg och i området finns flera dagis och skolor. På andra sidan Storgatan ligger Ulvsundaviken. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Pampas Marina, Huvudstabadet och Karlbergs slott för att nämna något.

Föreningen, Brf Anderstorp är väletablerad och förfogar bland annat över eget gym, bastu och övernattningslägenhet.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna