Nyproduktion

Safirgatan 17

Järfälla kommun Se på karta

2 045 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 6, hiss finns
Avgift
2 747 kr/mån
Pris/m²
60 147 kr/m²
Nyproduktion

Ytsmart 1,5:a med balkong mot föreningens innergård.

Fri uthyrning! Här finns möjlighet att hyra ut sin lägenhet i andra hand till annan för självständigt brukande om uthyrningstiden överstiger tre månader.

Fast pris. Inflyttning preliminärt kvartal 4 2023.

Mysig 1,5a med balkong som vetter mot innergården. Kvadratsmart lägenhet med separat sovalkov och öppen planlösning mellan kök och vardagsrumdel. Belägen mycket nära den planerade tunnelbanan. Denna lägenhet inreds med inredningsstilen Sand. En ombonad modern känsla skapas med konceptet Sand. Aningen dovare utan att upplevas som mörk. Sandfärgade toner som skiftar vackert under dagen beroende på ljuset i lägenheten. Bänkskivan i köket får en uttrycksfull mörkare granitkeramik och badrummen ges ett gråbeigt golv.

Läget överträffar det mesta. Med en grön park utanför dörren, restauranger i bottenplan och ett utegym på innergården, har du allt du behöver hemma i kvarteret. Vill du trots det ta dig någon annanstans så har du tunnelbanan (från 2026) på andra sidan vägen och från pendeltågsstationen har du redan nu endast en kvart in till city. Lägg till cykelavstånd till Kista och under en halvtimme med bil till både Arlanda och Bromma flygplats.

För mer information - besök: https://kv11.se/brf-helio och https://www.nytthem.se/projekt/helio-kv11-jarfalla/

Läs mer om bostaden

Kontakt

Anders Karlén

Nytt Hem Stockholm
Mäklare Anders Karlén, Nytt Hem Stockholm
08-4415726