Ebbe Lieberathsgatan 16B

Johanneberg - Almedal, Göteborg Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
51,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
2017
Förening
BRF Södra Fredriksdal
Om föreningen
Avgift
3 176 kr/mån
Pris/m²
50 388 kr/m²
Antal besök
5 292
Dagar på Hemnet
21

Otrolig takhöjd och stora härliga fönsterpartiet ger denna studiolägenhet i två etage en härlig rymd och social känsla. Bostaden vetter åt grannföreningens blivande lugna innergård.

Studio 256 är ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Kvarteret byggs i en stadsdel i omvandling och präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Här finns nu 256 bostäder i olika storlekar. Föreningen har också en gemensam takterrass med en storbildsskärm. Perfekt för varma sommarkvällar!

För dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla. Du har nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen.

I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer. Detta betyder att du bor i välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City