Ulvsättragränd 9

Kallhäll, Järfälla kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Kallhällsparken 1
Om föreningen
Avgift
2 401 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
48 529 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

Letar du efter ett litet och smart planerat boende som har den goda smaken att inte kräva något av sin nya ägare vad gäller renovering eller uppfräschning?

Välkommen till Ulvsättragränd 9

Här, i husets första plan, väntar en helt inflyttningsklar en och en halva vars disposition lyckas göra mycket av 34 väldigt ljusa kvadratmeter. Redan i hallen förstår du vad som är lägenhetens storhet: alla rum har förbindelse med varandra och man kan bokstavligen gå rakt igenom lägenheten. Ni passerar först en stor inbyggd garderob och det helkaklade badrummet, tittar man åt vänster hittar ni bostadens sovdel med en platsbyggd säng som är smart planerad med massor av förvaring under. Vidare hittar ni kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Att man dessutom faktiskt kan kliva ut ur lägenheten till en mysig uteplats förstärker bara känslan av en lägenhet som slår på stort. Även om den är liten till ytan.

På Ulvsättragränd 9 finns hemmet för dig, eller om ni är två, som längtar efter ett lugnt boende nära både vatten, natur och stadsliv.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33