Lingonstigen 12

Kallkällan, Luleå Se på karta

1 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
47,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
HSB BRF Kallkällan i Luleå
Om föreningen
Avgift
2 485 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
23 053 kr/m²
Antal besök
2 778
Dagar på Hemnet
16

BUDGIVNINGEN AVSLUTAS TISDAG 26/1 VID CIRKA 16-TIDEN. Väl tilltagen 1,5 rummare om 47,5 kvm i husets andra våningsplan. Här erbjuds rikligt ljusinsläpp via stora fönster och inglasad balkong mot innergården i väst. Bostaden är smart planerad med bra förvaring i form av klädkammare och garderob. Kök med rejäl originalstomme i vit nyans och målade luckor i grå nyans samt matplats i anslutning. Allrum med gott om utrymme för vardagsrum samt rymlig sovalkov i anslutning. Från allrummet når du bostadens inglasade balkong med kvällssol. Badrum med våtrumsmatta samt dusch/badkar.

Till lägenheten finns även två förråd, båda belägna i husets källare. Bostadsrättsföreningen erbjuder möjlighet att hyra bilplats, utomhus med motorvärmarstolpe alternativt i kallgarage på parkeringsdäck eller carport. Flertalet gästparkeringar erbjuds även. HSB brf Kallkällan är en stor och välskött förening med 429 lägenheter fördelade i 8 flerbostadshus. En av Luleås största och mest solida föreningar med mycket låg skuldsättning. De har gemensamma utrymmen i form av bastu, trivsellokal, flertalet tvättstugor, cykelförråd och hobbyrum.

Området Kallkällan har ett förmånligt läge med förskola intill och cirka 10 minuters promenad till Luleås stadskärna. Här bor ni med natur och rogivande promenadstråk i direkt anslutning, Mjölkuddsberget med bra motionsslingor, Lulsundets badstrand, en kort promenad bort ligger ICA Kvantum och Coop Arena. Bra bussförbindelser och cykelvägar till bland annat centrumkärnan och Luleå Tekniska Universitetet.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå