Klockargatan 16c

Klockartorpet, Västerås kommun Se på karta

895 000 kr

975 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
37 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1961
Förening
BRF Klockarkatten 1
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
2 390 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
24 189 kr/m²

⁃ Smeg diskmaskin -22
⁃ Renoverat badrum -22
⁃ Paxgarderob -22
⁃ Bredband ingår
⁃ Parkeringsplats ingår

Inbjudande en och en halva om 37 välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett hemtrevligt och funktionellt boende. Det oslagbara läget kombinerat med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier bidrar till härlig rymd. En genomtänkt planlösning skapar goda förutsättningar för både social samvaro och produktiv egentid. Bostadsrättsföreningen Klockarkatten 1 är en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter, där både bredband och parkeringsplats ingår i avgiften.

Bostaden utgörs av en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter, vidare finns ett fullt utrustat kök med gott om förvaring bakom grå köksluckor samt naturlig matplats intill fönster. Ett ljust och öppet sällskapsrum erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang och sovdel i avskild alkov. Därtill ett rymligt badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Bostadens verkliga höjdpunkt är den stora uteplatsen.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud samt promenadavstånd till kommunikationer. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Kontakta mäklaren

Amanda Gemmel

Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Mäklare Amanda Gemmel, Svensk Fastighetsförmedling Västerås
+46705949410

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.