Polluxgatan 14

Kungsängen, Jönköping Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
39,1 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Lövskogen 1
Om föreningen
Avgift
2 698 kr/mån
Pris/m²
38 235 kr/m²

Trendig och kvadratsmart 1,5 rok med känsla av indoor-outdoor living! Här finner du den större lägenhetens fördelar fördelat på den mindre ytan. En lägenhet som inte lämnar något att önska!

Varmt välkommen till denna moderna och välplanerade 1,5:a på Polluxgatan 14! I det populära området Kungsängen bor du i en nybyggd bostad med billig hyra som särskiljer sig från det vanliga! Här ingår värme, vatten och inkluderar både kabel-tv, bredband, garageplats och förråd. Ett stort plus är uteplatsen i magiskt sydvästläge med sol från lunch till sent. Njutbart att sitta här under både soliga dagar och varma sommarkvällar. Det kan inte bli bättre!

Lägenhetshuset som är uppfört 2018 inkluderar alla moderna finesser du behöver. 39 välplanerade kvadratmeter som bjuder god förvaring i hall, vitt kök i öppen planlösning och en avskild sovalkov, vilken är placerad att det inviger en känsla av eget rum. Helkaklat badrum som inkluderar både handdukstork och tvättmaskin för att underlätta det praktiska i vardagen. I Köket har inget lämnats åt slumpen där både ugn, mikro och diskmaskin finns. Från garaget går hissen upp direkt till ditt våningsplan vilket underlättar för att slippa omvägar utomhus under regniga dagar.

Bostadsrättsföreningen består av 52 bostadsrätter fördelade i sex hus med olika karaktär i modern stil. Extra plus är att du som boende har egen parkeringsplats i garaget som ingår i avgiften, vilket gör det extra komfortabelt. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en gemensamhetslokal som också innehåller ett övernattningsrum med WC och pentry för gäster, bekvämt när släkt och vänner kommer på besök!

I ett expanderande område bor du bekvämt och smidigt, med närhet till bra kommunikationer som trafikeras av linjebussar, serviceutbud, matbutiker, gym, caféer, vackra promenadstråk och fina grönområden. Ett perfekt boende för dig som vill ha nära till allt!

Ett tidsenligt och bekvämt hem för dig som vill bo med det lilla extra!

Välkommen hem till ditt nästa boende på Polluxgatan 14, Kungsängen!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  jan
  Tor 28 jan kl. 16:00–16:30
  Föranmälan krävs för att vi ska kunna följa direktiv till följd av Covid -19.
 • 31
  jan
  Sön 31 jan kl. 11:45–12:15
  Föranmälan krävs för att vi ska kunna följa direktiv till följd av Covid -19.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.