Strålgatan 29

Kungsholmen - Essingeöarna, Stockholm Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
36 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Dammsugaren 5
Om föreningen
Avgift
2 004 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
77 639 kr/m²
Antal besök
2 119
Dagar på Hemnet
10

Välkomna till en väldisponerad och ljus minitvåa mitt på Lilla Essingen! Denna lägenhet har en öppen och social planlösning som gör att bostaden känns större än vad den är. Stora fönsterpartier löper längs hela lägenheten vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Detta är en synnerligen fräsch bostad vars ytskikt renoverades juni 2020. Den smidiga sovalkoven rymmer såväl en platsbyggd garderob som en 120cm-säng.

Brf Dammsugaren 5 är en stabil förening som äger marken och klassificeras som äkta. Föreningen innefattar 27 lägenheter varav 26 är bostadsrätter och 1 är hyresrätt, vilket ses som en dold tillgång i föreningen. Föreningen hyr även ut en lokal på ca 35 kvm. Man erbjuder sina medlemmar tillgång till den gemensamma takterrassen

Lilla Essingen är en unik ö med natur och stadsliv i symbios. Med ett läge omgivet av Mälarens vatten och en vacker strandpromenad kan man verkligen njuta av både stad och natur. Någon minuts promenad tar er till Luxparken och dess trivsamma miljöer. Detsamma gäller för kommunikationer, restauranger, dagligvaruhandel och service.

Buss 1 tar er snabbt och smidigt till Fridhemsplan (och vidare in till centrum), där det finns tillgång till blå bussarna 3 och 4 samt tunnelbanans gröna och blå linjer. Förutom med buss tar du dig enkelt in till stan genom att cykla eller promenera. Från närbelägna Stora Essingen går tvärbanan som trafikerar sträckan Alvik - Hammarby Sjöstad.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungsholmen