Torsvikssvängen 26

Lidingö, Lidingö kommun Se på karta

2 850 000 kr

3 150 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Ja
Våning
-2 av 5, hiss finns
Byggår
1959
Förening
BRF Torskumlet 5
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
2 917 kr/mån
Pris/m²
47 899 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkommen till denna trevliga och rymliga lägenhet med stor potential. Kök med matplats och sjöglimt! Stort vardagsrum med plats för säng och klädkammare för extra förvaring. Från balkongen kan ni njuta av fantastiska solnedgångar och förbipasserande båtar på sjön. Här bor ni på lugnt i ett naturnära och insynsskyddat läge.

- Härlig balkong i väst med utsikt över sjö och grönskas och genererar flertalet soliga sommarkvällar.
- Ostörd gavellägenhet
- Hiss
- Perfekt läge med närhet till både city och natur
- Skola, förskola, matvarubutiker samt Torsvikstorg och Lidingö centrum finns på promenadavstånd. Likaså gör butiker, caféer, restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter.

Bostaden har ett av Torsvikssvängens absolut bästa läge - närmast vattnet och mot grönskande natur. Rymligt vardagsrum med plats för säng och direkt access till möblerbar balkong, kök med trevlig matplats intill fönster. Topprenoverat badrum. Insynsskyddat och ostört läge. Välskött förening i nyligen stambytt och renoverad fastighet. Lidingö erbjuder det ultimata boendet med en mix av skärgård och storstad. Du bor på en ö i med allt vad det innebär av vackra skärgårdsmiljöer, stränder, bad, båtliv och hav. Via Norra Länken på andra sidan brofästet tar du dig på några få minuter in till city och når E4:an och övriga utfartsleder från Stockholm inom 10 minuter. Du har även gångavstånd till den nya bron som byggs mellan Lidingö och Ropsten, klar för invigning 2022. Bron innebär inte bara tätare förbindelser för Lidingöbanan utan blir även mer trafikvänlig för såväl gående som cyklister. Stora satsningar på andra sidan Lidingöbron med Norra Djurgårdsstaden och Värtahamnen, kommer att öka dragningskraften än mer till denna del av Stockholm. För Lidingös del innebär det också en ökad närhet till bl.a. restauranger, caféer och välsorterade matbutiker. Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga och ett oslagbart läge!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö

Kontakta mäklaren

Robert Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
Mäklare Robert Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
070-842 27 76